Todas las colecciones
Otros idiomas
Check-in Scan & Awaze za Hrvatsku
Check-in Scan & Awaze za Hrvatsku

Pomoć prilikom uvođenja za vlasnike i upravitelje Istria Home nekretnina u prikupljanju identifikacija gostiju za eVisitor platformu.

Ben Smith avatar
Escrito por Ben Smith
Actualizado hace más de una semana

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Awaze uspostavio partnerstvo s Check-in Scan kako biste mogli jednostavno registrirati goste i uživati u trenutnom pridržavanju zakona.

To znači da za simboličnu cijenu od 1 € po nekretnini tijekom prve godine, kao uvodnu ponudu od strane Awaze-a (s PDV-om uključenim), moći ćete koristiti Check-in Scan platformu, koja se obično naplaćuje 39,95 €.

Kako to funkcionira?

Ovaj dokument pružit će vam neke upute o tome kako pokrenuti sve postavke. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti podršci Check-in Scan putem chat balona na web stranici Check-in Scana.

Važno: Vaš će vas kontakt u Awaze/Istria Home opskrbiti kôdom kupona koji će vam omogućiti registraciju na Check-in Scan nakon završetka vašeg besplatnog probnog razdoblja od 14 dana, a uslugu ćete moći koristiti po cijeni od 1 € godišnje po nekretnini tijekom prve godine, uključujući porez na promet.

Krenimo

Evo koraka koje trebate slijediti kako biste sve povezali:

  • Kreirajte svoj Check-in Scan račun.

    • Kliknite ovdje i unesite svoje podatke. Lozinka mora biti sigurna, preporučujemo korištenje velikog i malog slova, broja i simbola. Treba biti dugačka 8 znakova.

  • Dodajte svoju nekretninu(ne): Nakon što se registrirate, trebat ćete dodati svoju nekretninu(ne) i povezati je s eVisitor platformom koristeći svoje eVisitor pristupne podatke.

  • Odaberite eVisitor iz padajućeg popisa.

    • Kako je prikazano na slici ispod.

  • Potvrdite svoju e-mail adresu:

    • Dobili ste email od Check-in Scana. Molimo slijedite upute u emailu kako biste potvrdili svoju email adresu. Poželjno je koristiti istu email adresu kao što je korištena u poslovanju s Istria Home/Awaze.

  • Dodajte svoje rezervacije:

    • Koristite značajku rezervacija na Check-in Scanu kako biste jednostavno dodali svoje rezervacije. Unoseći email adresu svojeg gosta, možete prikupiti identitet gosta koji će zatim biti poslan na eVisitor platformu

  • Pomoć za vaše goste:

    • IIako je korištenje Check-in Scana prilično jednostavno, ako ikada trebate poslati dodatne upute svojim gostima kako bi obavili prijavu na rezervaciju koju ste stvorili, pošaljite im ovaj link.

Što dalje??

Sve radi automatski. Nakon završetka 14-dnevnog besplatnog probnog razdoblja, kliknite na zelenu tipku za kupnju pretplate i iskoristite svoj kôd kupona kako biste iskoristili fantastičnu ponudu za prvu godinu koja vam je pružena od strane Awaze-a.

Ako se pojave bilo kakvi problemi, molimo koristite Check-in Scan chat kako biste dobili pomoć klikom ovdje.

¿Ha quedado contestada tu pregunta?