Other languages
Gasten – Het automatisch inchecken van reserveringen (NL)

Indien ze je een boekinsgnummer gestuurd hebben om op afstand in te checken, leggen we je hier uit welke stappen je daarvoor moet volgen.

Casandra Rojas avatar
Written by Casandra Rojas
Updated over a week ago

Indien de eigenaar of het agentschap je een boekingsnummer gegeven hebben of een email met bijgevoegde instructies, volg dan de volgende stappen om op juiste wijze in te checken.

Allereerst moet je de app Check-in Scan op je telefoon of tablet downloaden, je kan dit via de volgende site doen: www.checkinscan.com/app

Het heel belangrijk dat je de autorisaties accepteert die de app aan je gaat vragen, zonder deze autorisaties kan de app niet werken.

Open de applicatieen veeg met je vinger naar links om de instructiepagina’s door te bladeren:

Druk op de knop “I'M A GUEST”. Vervolgens zal je gevraagd worden de QR code te scannen of je boekingsnummer in te voeren. Je kunt kiezen wat het makkelijkste voor je is. Je kan deze gegevens vinden in de PDF die bij de email die je ontvangen hebt gevoegd is:

Zodra je reservering gedownload is, hoef je alleen maar de MRZ code van je documenten in het blauwe vakje te plaatsen en te wachten op het magische effect van de Check-in Scan.

Je kan de MRZ code op de hoofdpagina van je paspoort vinden of aan de achterkant van je identiteitskaart. En moet hier op lijken:

Indien in de autonome regio die je bezoekt de ondertekening bij wet vereist wordt, moet je met je vinger of een stylus op het beeldscherm ondertekenen en doorgaan totdat alle gasten op correcte wijze ingeschreven en verzonden zijn: