Other languages
Gäster - Checka in automatisk med bokning (SE)

Om du har mottagit ett bokningsnummer för att checka in på distans, förklarar vi stegen du ska följa nedan

Casandra Rojas avatar
Written by Casandra Rojas
Updated over a week ago

Om ägaren eller agenturen har gett dig ett bokningsnummer eller skickat ett e-postmeddelande med bifogade instruktioner, följ stegen nedan för att checka in på ett korrekt sätt.

Varför är jag tvungen att checka in?

Först av allt måste du ladda ner appen Check-in Scan i din telefon eller surfplatta. Du kan göra det från följande länk: www.checkinscan.com/app

Det är viktigt att du godkänner alla tillstånd som appen kommer att begära. Utan dessa tillstånd är det möjligt att appen inte kommer att fungera.

Öppna appen och svep ditt finger åt vänster för att bläddra i instruktionssidorna:

Tryck på knappen "JAG ÄR EN GÄST" Därefter kommer den att be dig skanna QR-koden eller mata in bokningsnumret. Du kan välja det alternativ du tycker är bekvämast. Du kommer att hitta dessa uppgifter i PDF-filen som bifogades i e-postmeddelandet som du fick:

När din bokning har laddats ner, behöver du bara rama in MRZ-koden i ditt dokument i den blå rutan och vänta tills Check-in Scan utför sin magi.
MRZ-koden hittar du på första sidan i ditt pass eller på baksidan av ditt ID-kort. Och den bör se ut som den här:

Om den autonoma kommunen som du ska besöka enligt deras lag kräver en underteckning, måste du underteckna skärmen med ditt finger eller en penna och fortsätta tills alla gäster har blivit korrekt registrerade och sedan skicka det.